GVAV Rapiditas Triathlon Groningen - triathlon sinds 1985

Sponsoroverzicht

RUNX

De grootste hardloopwinkel van Noord Nederland! Deze unieke Triathlonwinkel heeft alles voor elke hardloper en triathleet.  De grootste collectie hardloopschoenen en kleding in het Noorden. Door deskundig personeel (zelf sporters uiteraard!) krijg je professioneel advies.

Hardloopschoenen worden aangemeten door eerst een persoonlijke analyse te ondergaan: o.a. relevante medische achtergrond, beoordelen van de blote voeten en dynamische dvd/computer opname. Daarna worden de aangemeten schoenen getest op de unieke indoorbanen van 36 meter lang. Dit alles wordt vast gelegd in een rapportage, zodat we onze klanten en leveranciers de beste service kunnen verlenen. Altijd de juiste hardloopschoenen bij RunX Groningen!

RunX Groningen
Hoornsediep 127
9727 GH Groningen
050 5261001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website RunX Groningen

BDO

Uw accountant en (belasting)adviseur in Groningen Bij BDO Groningen, gevestigd aan de Paterswoldseweg, putten we uit een breed palet aan kennis: van dienstverlenende organisaties, handelsbedrijven en non-profit instellingen tot internationale corporaties en familiebedrijven.

 

De accountants, belastingadviseurs en consultants zijn er voor zowel kleine als (middel)grote organisaties. Wij zijn de nummer één dienstverlener voor het hele MKB. Onze diensten U kunt bij ons terecht voor:

  • Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Audit & Assurance
  • Belastingadvies Advisory

Tevens staan onze specialisten van de branchegroep Zorg en branchegroep Publieke sector voor u klaar.

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Groningen helpen u graag verder.

BDO Groningen
Paterswoldseweg 810
9728 BM Groningen
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer (050) 521 57 57
Fax (050) 525 01 78
Postadres
Postbus 253
9700 AG Groningen

website BDO

VELODROOM

Bij Velodroom kan je alles, maar dan ook echt alles, vinden op het gebied van fietsen.

IQ MAKELAARS

iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning.

 

iQ Makelaars: Nét iets slimmer dan de rest!

Een huis verkopen is een belangrijke stap. Het is verstandig om hierbij een ervaren en professionele makelaar te gebruiken. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van uw woning, komt op voor uw belangen als verkoper en adviseert u. De verkoopmakelaars zijn ervaren en gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit betekent moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij! U krijgt de hoogst mogelijke prijs voor uw woning dankzij de uitstekende onderhandelaarskwaliteiten van uw verkoopmakelaar.

Moderne verkoopmakelaar

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt.

website iQ Makelaars Groningen