GVAV Triathlon

Lid worden?

Train de eerste 2 weken gratis met ons mee!

fullmoonTwijfel je of triathlon iets voor jou is? Kom dan 2 weken vrijblijvend met ons meetrainen. Je kunt dan ervaren hoe het is om bij ons te trainen en kennismaken met onze trainingen, trainers en leden.

De voordelen op een rijtje:

  • 5 trainingen per week voor nog geen 25 EUR per maand
  • Trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers
  • Geschikt voor zowel recreant als wedstrijdatleten
  • Elk jaar start in april de start2triathlon cursus
  • Gratis 2 weken op proef

Direct aanmelden

Aanmelden lidmaatschap

 

Contributie

2020 Basis lidmaatschap Atleten lidmaatschap Jeugd (<19)
Lidmaatschap GVAV triathlon  208.00 208.00 100.00
Basislicentie NTB 38.00 -- --
Atletenlicentie NTB -- 65.00 27.00
Totaal [EUR/jaar] 246.00 273.00 127.00

 

Betaling gaat via automatische incasso in twee termijnen per jaar. Beëindiging van je lidmaatschap is alleen mogelijk per kalenderjaar. Opzegging van je lidmaatschap dient vóór 15 november schriftelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan de ledenadministratie te geschieden, waarbij na bevestiging van de ledenadministratie de beëindiging formeel is. Andere mutaties (bijv. adreswijzigingen) dienen ook schriftelijk te worden doorgegeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NTB Licentie

Bij een lidmaatschap van GVAV Rapiditas Triathlon hoort een verplichte afdracht naar de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Je kunt hierbij kiezen voor een basislicentie of een atletenlicentie. Afhankelijk van hoe vaak je deelneemt aan wedstrijden kun je kiezen voor een basis- of atletenlicentie. Met de basislicentie moet je bij deelname aan een wedstrijd nog een daglicentie betalen, met een atletenlicentie hoeft dit niet. Voor beide licenties geldt dat het bondsblad 'Transition' inbegrepen is.