GVAV Rapiditas Triathlon Groningen - triathlon sinds 1985

Lid worden!

Train de eerste 2 weken gratis met ons mee!

Twijfel je of triathlon iets voor jou is? Kom dan 2 weken vrijblijvend met ons meetrainen. Je kunt dan ervaren hoe het is om bij ons te trainen en kennismaken met onze trainingen, trainers en leden.

De voordelen op een rijtje:

  • Meer dan 5 trainingen per week, voor nog geen 25 EUR per maand
  • Alle trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers
  • Geschikt voor zowel recreant als wedstrijdatleten
  • Gratis 2 weken op proef
Image

Contributie

draai je telefoon voor de gehele weergave van de tabel


2024
Lidmaatschap
Jeugd en junioren (<20)

Lidmaatschap GVAV triathlon

215.75

53.94

Basislicentie NTB

44.25

31.50

Totaal [EUR/jaar]

260

85.44

Betaling gaat via automatische incasso in twee termijnen per jaar. Beëindiging van je lidmaatschap is alleen mogelijk per kalenderjaar. Opzegging van je lidmaatschap dient vóór 15 november schriftelijk (per email) aan de ledenadministratie te geschieden, waarbij na bevestiging van de ledenadministratie de beëindiging formeel is. Andere mutaties (bijv. adreswijzigingen) dienen ook schriftelijk te worden doorgegeven aan ledenadm@gvavtriathlon.nl

NTB Licentie

Bij een lidmaatschap van GVAV Rapiditas Triathlon hoort een verplichte afdracht naar de Nederlandse Triathlon Bond (NTB), dit is de basislicentie. Afhankelijk van hoe vaak je deelneemt aan wedstrijden kun je kiezen voor een atletenlicentie. Met de basislicentie moet je bij deelname aan een wedstrijd nog een daglicentie betalen, met een atletenlicentie hoeft dit niet. Een atletenlicentie vraag je via het systeem mijn.triathlonbond.nl zelf aan bij de triathlonbond, je betaalt deze atletenlicentie direct aan de triathlonbond. Alle jeugdleden krijgen bij een basislidmaatschap gratis een atletenlicentie. Voor beide licenties geldt dat het bondsblad 'Transition' inbegrepen is.