GVAV Rapiditas Triathlon Groningen - triathlon sinds 1985

Full moon zwemtocht

In april strijden de leden van GVAV jaarlijks om het clubkampioenschap Run-Bike-Run. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie. De wedstrijd wordt samengehouden met het clubkampioenschap van Tritanium. 

Programma

Wanneer Woensdag 19 september 2024
Hoe laat 20:00
Waar  Dorkwerd
Voorinschrijving  klik hier voor het inschrijfformulier voor deelnemers en vrijwilligers
Kosten geen
Voor wie leden van GVAV Triathlon en Tritanium
Organisatie activiteitencommissie 

 

Verzoek aan iedereen om zijn/haar fiets direct na afloop uit de wisselzone te halen.

Parcours

1e Run (ca. 5 km)

5 ronden lopen rondom Stadsparkvijver. Hierbij heb je het water aan je rechterhand. Bij het paviljoen over grindpad lopen en dus niet over parkeerplaats.

Bike (ca. 19 km)

Het fietsparcours wordt aangegeven met dikke witte pijlen op het wegdek, voorzien van de tekst "RBR". In het begin van de route staan vrijwilligers om de deelnemers de juiste kant op te sturen en hun te wijzen op gevaarlijke situaties. De route is als volgt:

Vanaf de atletiekbaan la. naar Campinglaan => op Campinglaan la. => voor fietstunneltje ra fietspad op, dit gaat al snel over in een brede asfaltweg => einde weg aan de overzijde links het fietspad op => na onderdoorgang viaduct een U-bocht maken en r.a. en dan onder de snelweg door. Vlak voor het P&R-terrein busbaan oversteken (PAS OP: Bus heeft voorrang!), langs nieuwe rotonde (let op: verkeer van/naar de rotonde heeft voorrang!)  => fietspad richting Peize nemen en deze volgen => Na plm. 1,5 km. zeer scherpe bocht la. nemen een nieuw breed betonnen fietspad op (let op: paaltjes!). Doorfietsen tot T-splitsing. Op T-splitsing la. en vervolgens steeds 1e afslag rechts nemen (dit is de grote fietstrainingsronde van Peize, ongeveer 8 km), totdat je weer uitkomt bij het brede betonnen fietspad. Hier la. en daarna zelfde weg weer terug, echter 200 meter na de onderdoorgang verplicht (het fietspad wordt eenrichting) de Eemsgolaan oversteken (pas op, je hebt geen voorrang) en 50 meter verder rechts aanhouden. Dit fietspad komt even later uit op de Rozenburglaan, waar je r.a. terug naar het stadspark gaat.

2e Run (ca. 2 km)

2 ronden lopen rondom Stadsparkvijver, maar nu het water aan je linkerhand. Hiermee wordt voorkomen dat er fietsers en lopers elkaar tegen kunnen komen.

Finish

De finish is bij de ingang van de atletiekbaan.

Parcours