GVAV Triathlon

Global Textware

Diensten

Als professioneel vertaalbureau is het onze missie om uw product, diensten of ideeën niet alleen correct te vertalen, maar internationaal en met begrip en respect voor lokale markten. Of het nu gaat om het vertalen van Nederlands naar Engels (of andersom), van Nederlands naar Duits of naar één of meerdere andere talen, in alle situaties geldt dat een juiste vertaling van groot belang is.

Maatwerk

Het uitgangspunt bij alle vertalingen zijn uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een langlopend vertaalproject, het vertalen van een enkel document of een beëdigde vertaling door een gecertificeerd vertaalbureau, Global textware levert op maat. Alle teksten worden zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd volgens de geldende procedures in de vertaalbranche.

Vakgebieden

Met een uitgebreide database aan vertalers zetten we altijd een vertaler in die inhoudelijke kennis heeft van uw vakgebied. Daardoor kunt u bij vertaalbureau Global textware met een gerust hart een opdracht uitzetten, omdat u gegarandeerd bent van een correcte vertaling. Zeker met een medische vertaling is dat van groot belang. De meest populaire vakgebieden bij ons vertaalbureau zijn:

  • Techniek en IT
  • Life sciences
  • B2B

Scherpe maar realistische prijzen

De vertalers van Global textware zijn professionals met een passie voor vertalen. Het grondig werken en het afleveren van een goed eindproduct is de missie en taak van elke vertaler. Door de interne processen goed op elkaar af te stemmen en gebruik te maken van beschikbare technologie levert Global textware uitstekend werk tegen scherpe en realistische tarieven. Wij noemen onze werkwijze ook wel consistent en efficiënt tegelijk, want eerder voor u vertaalde woorden of zinsdelen worden hergebruikt. Mogelijk gemaakt door de techniek, altijd per geval beoordeeld door een vertaler. Dat bevordert niet alleen de consistentie in het gebruik van termen, het bespaart ook tijd – met een voordelig effect op uw investering.

Leonard Springerlaan 9K
9727 KB Groningen
The Netherlands
+31 (0)50 - 584 4010

Website Global Textware