GVAV Triathlon

Creator interieurproducties

Creator interieurproducties uit Assen is een familiebedrijf dat sinds 1972 bestaat. We zijn in Groningen aan het Damsterdiep begonnen, vanaf 1993 zijn we gehuisvest aan de Stelmakerstraat in Assen.

Creator interieurproducties maakt veel verschillende dingen, bij heel verschillende instanties. Voor de particulier maken wij TV meubels, keukens, tafels, kasten, kledingkasten, badkamermeubels of iets anders wat de klant graag wil. Voor onze zakelijke klanten, die bestaan uit kantoren, gemeentehuizen, scholen, ziekenhuizen en winkels, maken wij alles op maat voor hun specifieke wensen en inrichting.

Klanten willen graag hun ideeën en wensen bespreken en willen hierover advies. Wij denken mee met de klant, en komen ook met ideeën en oplossingen waaraan de klant zelf nog niet heeft gedacht. Creator adviseert je graag en maakt dan interieurs en meubels op maat. Dit doen we met passie, en gaan tot uiterste voor een meer dan tevreden klant. Creator is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, technieken en de nieuwste materialen. 

Kom eens langs in onze showroom. Om sfeer te proeven en de materialen waarmee gewerkt wordt te ervaren. Zet je zintuigen open: hoe voelt het materiaal, hoe lijkt de kleur? Ontdek wat bij je past.
Ben je op zoek naar een tijdloos, bijzonder interieur of een uniek meubelstuk? Neem dan contact met ons op.

Stelmakerstraat 11
9403 VB Assen
0592 374345