GVAV Triathlon

Erik Gorter Tweewielers

Erik Gorter Tweewielers is het adres in Eelde waar Produkt, Techniek, Kennis en Kwaliteit samen komen. We zijn gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes, en trekking & hybridefietsen. Onze specialiteit is het leveren van maatwerk. Wij werken volgens het BUC-principe. Iedere klant wordt middels een speciaal computer-meetsysteem (CRM Bodyscan) individueel ingemeten door een van onze specialisten. Deze maten worden vertaald naar de juiste maatvoering en fietshouding. Samen met uw wensenpakket wordt dan bekeken welke fiets het beste binnen uw budget past. Het resultaat is een persoonlijk op maat afgestelde fiets die u het ultieme fietsplezier zal bezorgen.

GOUD, ZILVER & BRONS

Ook in onze werkplaats leveren wij maatwerk. Alle reparaties worden in overleg met de klant gedaan. Onze werkplaats is ingericht voor reparaties aan alle soorten fietsen.Voor onze onderhoudsbeurten gebruiken wij het Goud-Zilver-Brons-systeem. Informeer hiernaar bij een van onze specialisten.

HANDBUILT BY EG

Een van de bekendste specialiteiten binnen ons bedrijf is het bouwen van hoogwaardige handgespaakte wielen. De wielen gaan onder de naam "Handbuilt by EG" de weg op. De wielen zijn geschikt voor zowel recreatief als professioneel gebruik. U kunt zelf bepalen welk merk en materiaal wordt gebruikt. Samen met de kennis en vaardigheid van onze ervaren monteurs krijgt u een hoogwaardig wiel als eindresultaat

Erik Gorter Tweewielers
Burgemeester J.G. Legroweg 88
9761 TD Eelde
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website Erik Gorter