GVAV Triathlon

CK Run Bike Run

In april strijden de leden van GVAV jaarlijks om het clubkampioenschap Run-Bike-Run. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie. De wedstrijd wordt samengehouden met het clubkampioenschap van Tritanium. 

Programma

Wanneer Woensdag 19 april 2023
Hoe laat Start om 19.00 uur precies, dus kom rond 18.30 uur en vergeet niet je startnummerband mee te nemen!
Waar  Atletiekbaan in het Stadspark te Groningen
Voorinschrijving  klik hier voor het inschrijfformulier voor deelnemers en vrijwilligers
Kosten geen
Voor wie leden van GVAV Triathlon 
Prijsuitreiking na afloop in de kantine 
Organisatie activiteitencommissie 

 

Verzoek aan iedereen om zijn/haar fiets direct na afloop uit de wisselzone te halen.

Parcours

1e Run (ca. 5 km)

5 ronden lopen rondom Stadsparkvijver. Hierbij heb je het water aan je rechterhand. Bij het paviljoen over grindpad lopen en dus niet over parkeerplaats.

Bike (ca. 19 km)

Let op: de aanrijroute naar rondje Peize is in verband met werkzaamheden gewijzigd. Kijk hier voor in de GVAV-app, of op de homepage.

rbr fietsparcours

Het fietsparcours wordt aangegeven met bordjes met daarop het GVAV logo. In het begin van de route staan vrijwilligers om de deelnemers de juiste kant op te sturen en hun te wijzen op gevaarlijke situaties. De route is als volgt:

Vanaf de atletiekbaan la. naar Campinglaan => op Campinglaan la. => voor fietstunneltje ra fietspad op, dit gaat al snel over in een brede asfaltweg => einde weg aan de overzijde links het fietspad op => na onderdoorgang viaduct een U-bocht maken en r.a. en dan onder de snelweg door. Vlak voor het P&R-terrein busbaan oversteken (PAS OP: Bus heeft voorrang!), langs nieuwe rotonde (let op: verkeer van/naar de rotonde heeft voorrang!)  => fietspad richting Peize nemen en deze volgen => Na plm. 1,5 km. zeer scherpe bocht la. nemen een nieuw breed betonnen fietspad op (let op: paaltjes!). Doorfietsen tot T-splitsing. Op T-splitsing la. en vervolgens steeds 1e afslag rechts nemen (dit is de grote fietstrainingsronde van Peize, ongeveer 8 km), totdat je weer uitkomt bij het brede betonnen fietspad. Hier la. en daarna zelfde weg weer terug, echter 200 meter na de onderdoorgang verplicht (het fietspad wordt eenrichting) de Eemsgolaan oversteken (pas op, je hebt geen voorrang) en 50 meter verder rechtsaanhouden. Dit fietspad komt even later uit op de Rozenburglaan, waar je r.a. terug naar het stadspark gaat.

2e Run (ca. 2 km)

2 ronden lopen rondom Stadsparkvijver, maar nu het water aan je linkerhand. Hiermee wordt voorkomen dat er fietsers en lopers elkaar tegen kunnen komen.

Finish

De finish is bij de ingang van de atletiekbaan.

Parcours

rbr fietsparcours2