GVAV Triathlon

GVAV TRAININGSDAG ZATERDAG 28 mei

Samen met de Activiteiten Commissie organiseren wij, trainers in opleiding Bettina, Gert-Jan en Job, de trainingsdag op zaterdag 28 mei. Een laatste trainingsprikkel voordat het wedstrijdseizoen echt losbarst.

We denken een mooi programma voor jullie te hebben samengesteld en verwachten een grote opkomst.

De dag begint met een zwemtraining om 08:00 uur in het Helperbad. Aansluitend neemt zwemtrainer Rory Bob de Haan ons mee in een paar mooie persoonlijke (zwem)verhalen.

Vervolgens hebben we Transitie 1: verplaatsen naar de atletiekbaan, waar we om 10:30 uur onder leiding van fietstrainer Michiel Elijzen vertrekken naar Rondje Peize.

We verwachten om vanaf 12:45 uur in de kantine de broodnodige lunch te kunnen nuttigen. Zoals ook in vorige jaren gebruikelijk was, is het de bedoeling je eigen lunch mee te nemen. Maak gerust iets extra’s om te kunnen delen met clubgenoten. De Activiteiten Commissie zorgt voor soep en drinken.

Na de lunch maken we ons via Transitie 2 uiteraard gereed voor het laatste onderdeel: een hardloopcollege (theorie en praktijk) onder leiding van Ben van Oeveren.

Het programma eindigt rond 15:30 uur. Uiteraard is het uitgangspunt dat je alle onderdelen meedoet, maar eerder “afhaken” of “instappen” kan natuurlijk ook. Maar doe in ieder geval mee!

Meld je aan via deze link: https://forms.gle/nQeVEdSBUs8TrvEe7 en doe mee!