GVAV Triathlon

Clubkleding bestellen: de 2e ronde

Frits in actie tijdens de Speedman 2007 in GVAV outfit 2007
Vanaf vandaag vrijdag 10 september tot en met vrijdag 24 september kan er via deze site weer clubkleding (winter en zomer) bij Bioracer besteld worden. Ga daarvoor in het hoofdmenu bovenin naar "Over GVAV" en klik daar op "Clubkleding bestellen". 
 
LET OP NIEUWE MAATVOERING HARDLOOPSHIRTS
In 2021 heeft Bioracer de maatvoering van de hardloopshirts (behalve de singlets) gewijzigd t.o.v. de vorige jaren. Vandaar dat we in maart op de atletiekbaan een uitgebreide passessie hebben georganiseerd. Dat doen we nu niet, dus het is zaak om rekening te houden met de andere maten die nu in 2021 gelden voor hardloopshirts (korte én lange mouw). De wijziging is dat wat voorheen (in 2020 en eerder) maat L was, nu als maat M besteld dient te worden. Dit geldt voor zowel dames als heren. Als je toch twijfelt over je maat, informeer dan bij een clubgenoot met een vergelijkbaar postuur en met de nieuwste clubkleding naar de maat.
 
Nieuw in de collectie dit jaar is een echte GVAV Hoody en bijbehorende jogginbroek. Let op: de webwinkel van Bioracer is maar een paar weken beschikbaar om je bestelling(en) te verwerken.
 
De Kledingcommissie